DEMO 

Materialen worden voor veel sectoren steeds belangrijker. In de eerste plaats stellen opdrachtgevers steeds scherpere eisen aan duurzaamheid en milieuprestaties (zoals carbon footprint en cradle to cradle). En daarnaast leggen grote, opdrachtgevende partijen meer en meer verantwoordelijkheid bij de markt. Precies daar liggen kansen. Door te kiezen voor slimme, duurzame innovatieve materialen is het voor marktpartijen steeds beter mogelijkheden zich te onderscheiden.Innovatieve Materialen kan daarbij helpen.


Abonnementen Innovatieve Materialen

Abonnees ontvangen Innovatieve Materialen zowel in bladerbare als in en interactief pdf-formaat. Aan de artikelen is extra informatie toegevoegd zoals filmpjes, een links naar relevante achterliggende informatie, websites en eerder verschenen artikelen/dossiers.
Innovatieve Materialen verschijnt zes keer per jaar.


Een digitaal jaarabonnement 2018 (6 nummers, PDF), kost € 39,50 per jaar (excl. BTW)

Een combinatie van papier en digitaal abonnement € 59,50 (excl. BTW)Interesse? Gratis proefnummer? Stuur een mailtje naar:
info@innovatievematerialen.nlJaarboek Innovatieve Materialen

Jaarboek 2015


Het jaarboek Innovatieve Materialen 2015 is alleen in PDF-vorm beschikbaar. Het is samengesteld uit de meest interessante en/of representatieve artikelen, zoals die eerder in de edities van Innovatieve Materialen in 2015 zijn verschenen. Net als in de edities bevat het jaarboek hyperlinks naar achterliggende informatie, websites en videomateriaal.

Jaarboek Innovatieve Materialen 2015 (87 pagina’s) kost € 39,50 ex BTW en is als pdf te bestellen via info@innovatievematerialen.nlInnovatieve Materialen
Postbus 861
4200 BA Gorinchem
tel. 0183 66 08 08

info@innovatievematerialen.nl